Foto: Marcel van Saltbommel.

Nieuwe jeugdtrainers bij USV Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Voetbalvereniging USV in Nieuwleusen heeft er twaalf gediplomeerde jeugdtrainers bij. Leden die spelen bij de junioren en ouders van voetballende kinderen bij de pupillen, startten afgelopen najaar met de KNVB-opleiding voor pupillentrainer.

Woensdagavond was de afsluitende bijeenkomst en mochten ze allemaal hun diploma in ontvangst nemen. Het jeugdbestuur en de technische commissie vinden dit een mooie prestatie en zijn trots op de gediplomeerde trainers. De jeugd van USV zal hier nog veel voetbal plezier aan beleven.

KNVB-cursus

KNVB – “Als docenten hebben wij een uitstekende cursus gehad bij USV. De randvoorwaarden om de cursus te geven waren goed geregeld. Hierdoor was er alle ruimte en tijd voor de deelnemers om zich te ontwikkelen als pupillentrainer. De deelnemers zijn nu prima in staat om zelfstandig een training te verzorgen voor kinderen tot 13 jaar. Ze zijn voornamelijk bezig geweest met het organiseren van de training, het begeleiden van de spelers en het belangrijkste: het coachen van de spelers zodat zij met plezier beter worden in het voetballen. Ook het op de juiste manier begeleiden van de wedstrijden is steeds aan bod gekomen. USV heeft er twaalf gediplomeerde trainers bij. Alle reden voor de club om verder te groeien!”

Nieuwe trainers

De gediplomeerden zijn Ian Vlierman, Roelof Visscher, Wilco Ruinemans, Wouter Smudde, Sven Jutten, Remko Omlo, Stefan Klein, Sander Eissen, Hans Mulderij, Frank Kooiker, Richard Boverhof en Roelof Wanders.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency