Foto: uit het archief: een bijeenkomst van ‘Een Kerngezond Dalfsen’

Nieuwe initiatieven voor ‘Een Kerngezond Dalfsen’

DALFSEN - Initiatiefnemers krijgen een laatste mogelijkheid om nieuwe initiatieven in te dienen voor het lokaal akkoord ‘Een Kerngezond Dalfsen’.

Dit lokaal akkoord is afgelopen jaar tot stand gekomen in samenwerking met inwoners en organisaties uit de gemeente Dalfsen. Hieruit zijn elf initiatieven ontstaan, die een bijdrage leveren aan de gezonde(re) leefstijl van inwoners. Er zijn financiële middelen beschikbaar om in 2021 nieuwe initiatieven te ontplooien of de huidige verder uit te breiden. Initiatieven kunnen voor 1 april 2021 ingediend worden door het formulier op www.samendoenindalfsen.nl/kerngezond in te vullen en te mailen naar [email protected]

Kinderen en ouderen

Tot nu toe zijn er projecten gestart om via sport en bewegen eenzaamheid onder ouderen te verminderen en is er een project gestart voor kinderen tot 6 jaar, gericht op een goede motorische ontwikkeling. Heeft u ook een leuk initiatief dat inwoners helpt om een gezonde(re) leefstijl te ontwikkelingen? Kijk dan op www.samendoenindalfsen.nl/kerngezond om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidie.
Kijk voor een overzicht van alle bestaande initiatieven op www.samendoenindalfsen.nl/kerngezond. Hier staat ook meer informatie over het lokaal akkoord Een Kerngezond Dalfsen. Zijn er na het bekijken van de website nog vragen? Neem in dat geval contact op met de buurtsportcoaches via [email protected] of bel 14 0529.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency