Motorrijders zwaar gewond bij ongeval

LEMELERVELD - Op de Zonnebloemweg in Lemele zijn zondagmiddag twee mensen ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval.

De motorrijder was bezig met een toerrit van zijn motorclub en achterop zat de partner van de bestuurder. Op de Zonnebloemweg in het buitengebied van Lemele wilde een bestuurster van een personenauto met haar auto keren na een wandeling in het bos en zag de aankomende motor over het hoofd. De motor boorde zich in de flank van de auto waarna beide personen gelanceerd werden en verderop in de berm terecht kwamen. Diverse mensen hebben eerste hulp verleend bij het ongeval waarna twee ambulances, diverse politievoertuigen en een traumahelicopter ter plaatse kwamen om het over te nemen. Het Mobiele Medische Team heeft assistentie verleend aan de beide ambulanceteams. Na stabilistatie van de slachtoffers zijn ze met spoed naar de Isala in Zwolle overgebracht voor verder onderzoek. 

Andere motororijders van de motorclub hebben de politie van de nodige informatie voorzien en zijn teruggekeerd naar het clubgebouw.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency