Merkwaardig ongeval rotonde Westeinde Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Donderdagavond is een bestelbus met Belgisch kenteken betrokken geraakt bij een merkwaardig ongeval op de N758/Westeinde in Nieuwleusen. De auto is over de rotonde gereden en tegen een boom tot stilstand gekomen.

De bestelauto was afkomstig uit de richting Nieuwleusen en is rechtdoor over de rotonde gereden. Hierbij ontstond veel schade aan de voor- en onderzijde van de auto. Olie stroomde uit de auto en kwam op de rotonde en het wegdek terecht. Op de rotonde werd een verkeersbord platgereden daarna tegen een lantaarnpaal en tenslotte tegen een boom. Aan het voertuig ontstond veel schade. De inzittenden stapten snel uit de auto en stapten over in een andere personenauto die vlakbij was. Hierna zijn ze gevlucht. Diverse politieeenheden waren in de omgeving en zijn direct begonnen met een zoekactie. Een speciale asfaltcleaner is ingezet om het wegdek te reinigen en een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept. Brandweer Nieuwleusen passeerde toevallig het ongeval na hun wekelijkse oefenavond, zij hebben assistentie verleend.

Getuigenoproep
Op donderdag 29 juni 2023 kregen wij om 21.20 uur een melding dat er op de rotonde van het Westeinde met de Dedemsweg te Nieuwleusen een verkeersongeval had plaats gevonden.
De bestuurder zou nog bij het ongeval aanwezig zijn. Echter toen wij bij het ongeval aankwamen was de bestuurder in geen velden of wegen te bekennen.
Heb jij het ongeval zien gebeuren? Of de bestuurder zien uitstappen?
Dan komen wij graag met jou in contact!
Dit kan via een DM of via 0900-8844 onder vermelding van BVH: 2023295223
Liever anoniem?
Bel misdaad anoniem op 0800-7000
#politie #dalfsen #verlatenplaatsongeval

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency