Lemelervelders vieren toch nog Sukerbietenfeest

LEMELERVELD - Vorige week maandag kwam de vergunning pas rond, maar afgelopen weekend ging het Sukerbietenfeest in Lemelerveld toch nog door in afgeslankte vorm.

“We hadden alle voorbereidingen wel getroffen,” zegt Betsy Ramerman van de organisatie, “maar het was toch spannend of het door kon gaan. En we hebben erg veel geluk met het weer, zodat alles buiten plaats kan vinden.”

Het feest begon vrijdagmorgen met een beachvolleybaltoernooi en ’s avonds was er een pubquiz. Met 60 teams van steeds vier mensen, aan tafels buiten op 1,5 meter afstand, werd dit een geslaagd evenement. Zaterdag konden de kinderen spelletjes komen doen in zwembad Natuurlijk Heidepark en zo’n 65 kinderen hadden een heerlijke ochtend. Kermis was er niet, maar wel een gezellige braderie in de Dorpsstraat op zaterdag. Verder was er nog beachhandbal, een jeu de boulestoernooi, spelletjesmiddag, bingo en op zondag een picknick. Het Kroonplein voor en de parkeerplaats achter Café Reimink was omgetoverd tot terrassen. Zo werd het toch nog een gezellig Sukerbietenweekend.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency