Foto: Hans Heerink.

Klimbos van stichting Natuurlijk Heidepark gaat open

LEMELERVELD - Het nieuwe klimbos van stichting Natuurlijk Heidepark gaat open op zaterdag 24 april, tegelijk met de start van de meivakantie.

De afgelopen weken zijn de laatste puntjes op de i gezet: de startoren en het vogelnest is afgemaakt, het pad naar het klimbos toe ziet er weer goed uit en een aantal onderdelen in het klimparcours zijn aangepast. Verder heeft de stichting een nieuwe website met daarin een (verplicht) reserveringssysteem voor het klimbos en het kabouterpad.

Het klimbos en het kabouterdorp met kabouterpad mogen weer open. Recreatief zwemmen mag helaas nog niet, maar de abonnementen kunnen al wel vast besteld worden. De voorverkoopprijzen voor de zwemabonnementen lopen tot twee weken na de opening van het zwembad en zijn te vinden op de website van stichting Natuurlijk Heidepark. De toegang tot het kabouterdorp is gratis, aan het lopen van het kabouterpad zijn wel kosten verbonden.
Vanaf een lengte van 1.30 meter mag men klimmen. Met kinderen tot en met 12 jaar moet er altijd een volwassene mee klimmen die maximaal twee kinderen onder zijn of haar hoede heeft. Reserveren is verplicht en op dit moment mogen er alleen klimmers komen en nog geen toeschouwers, vanwege de huidige COVID-19 maatregelen.
Meer informatie op de website www.natuurlijkheidepark.nl Op de website en social media laat de stichting weten wanneer het zwembad weer open gaat.

Het project is mede mogelijk gemaakt door een Leader-subsidie. ‘Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling; Europa investeert in zijn platteland’

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency