Foto: Just for Fun.

Just for Fun geeft spetterend concert in Stoomfabriek Dalfsen

DALFSEN - Senioren Popkoor Just for Fun kijkt terug op een geslaagd concert zondagmiddag in een volledig uitverkocht theater De Stoomfabriek.

Onder de bezielende leiding van dirigent Anna Hoekstra en een driekoppige band werd het een heerlijke middag met muziek voor jong en oud. Het koor zong zowel Nederlands- als Engelstalig repertoire. De dirigente zorgde ervoor dat het koor vol enthousiasme kon zingen en goed in de maat bleef. Het dak ging er af in de Stoomfabriek. Bij de Beach Boys Medley zong het publiek volop mee en het swingde de pan uit. Het koor kreeg een staande ovatie met muziek uit de jaren 70/80. De bezoekers konden ervaren hoeveel positieve energie zingen geeft.

Meedoen

Wie dat ook wel eens mee wil maken: Just For Fun repeteert elke maandag van 10.00-12.00 uur in Trefkoele+ in Dalfsen, onder het motto: Zingen is gezond en je wordt er zo blij van. Liefhebbers zijn van harte welkom eens een repetitie bij te wonen. Zangervaring is niet vereist (maar wel gemakkelijk natuurlijk) en kunnen lezen van bladmuziek is niet nodig. Zingen doe je per slot van rekening met je stem en je luistert met je oren. Voor meer informatie: www.justforfun-dalfsen.nl

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency