Foto: Voorzitter van de Supportersvereniging USV, Rudger-Jan Vogelzang, reikt de eerste exemplaren uit aan de jonge USV’ers, Bram (links) en Pim Sterken. Foto: Marcel van Saltbommel

Jeugd USV ontvangt corona-geschenk van Supportersvereniging USV

NIEUWLEUSEN - Vorige maand werd een groep van zestig ‘oudere’ leden van de Supportersvereniging USV al verrast met een cake met de tekst “Wij denken aan jullie in deze lastige tijd”. Dit als signaal aan hen dat ze zeker niet vergeten worden.

Nu vond de vereniging het de beurt aan de jeugd. Want hoewel inmiddels bepaalde maatregelen versoepeld zijn, ervaren ook deze jonge leden het als een zeer lastige tijd. Daarom wil de Supportersvereniging USV hen een hart onder de riem steken en deed dat door het uitreiken van een mooie puzzel. Alle jeugdleden tot en met JO12 krijgen een dezer dagen de puzzel thuisbezorgd. Het is een puzzel van het eigen sportpark Hulsterlanden, gerealiseerd dankzij de inzet van Jordy Wink.  

 

 

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency