Grote actie bij vakantiepark Calluna

DALFSEN - Tientallen politieagenten, honden, medewerkers van de belastingdienst en van de gemeente Ommen zijn vanaf dinsdagochtend druk bezig met een grote actie aan de Stouweweg en Hasselerweg. Er wordt gezocht en gecontroleerd op het vakantiepark Calluna. Café Calluna van Bert Zieleman heeft niets te maken met deze doorlichting.

Iedereen die het vakantiepark afgaat of betreedt, wordt doorgelicht. 

- De Belastingdienst heeft een aantal bedrijven gesignaleerd die nog niet bekend waren, deze worden alsnog ingeschreven bij de Belastingdienst. Er zijn vier auto’s in beslag genomen vanwege belastingschulden. De Belastingdienst inde verder voor 4.000 euro aan openstaande bedragen.

- 86 personen die op het vakantiepark verblijven staan niet ingeschreven bij gemeente Ommen. Dit is ter plekke alsnog gedaan. Het merendeel van deze mensen is arbeidsmigrant.

- De politie heeft één persoon betrapt op rijden onder invloed van verdovende middelen, twee personen reden zonder rijbewijs en één persoon reed terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Een signaal van een milieudelict wordt verder onderzocht. Er zijn enkele gebruikershoeveelheden drugs in beslag genomen en openstaande boetes van in totaal 1.200 euro geïnd.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency