Groep 8 van De Tweemaster neemt afscheid

NIEUWLEUSEN - Dinsdagavond 30 juni vond de gala avond van groep 8 van OBS De Tweemaster plaats. In twee shifts werden zij als ware filmsterren onthaald in Kulturhus De Spil voor de vertoning van hun zelfgemaakte film.

Met oude legervoertuigen werden de leerlingen naar de rode loper gebracht waar hun ouders en leerkrachten voor een warm welkom zorgden. In De Spil gingen de ouders met hun kinderen naar speciaal ingerichte Corona-proof bioscopen in twee zalen. Zo kon er prima aan het maximum aantal mensen voldaan worden. 

De leerlingen van groep 8 hadden een speciale film gemaakt en ook hadden de leerkrachten een presentatie voor elke leerling gemaakt die afgespeeld werd. Met een mooie rapport, afscheidscadeau en groepsfoto namen de leerlingen met een traan afscheid van hun tijd op de Tweemaster. 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency