Gratis loopclinic voor ‘starters’ bij Loopgroep AG ‘85

NIEUWLEUSEN – Bos Bedden Loopgroep AG ’85 begint dit voorjaar weer met een startersgroep. De trainingen zijn op maandag om 19.30 uur en de eerste keer is op maandag 8 april.

Hardlopen kan prima solo, maar dat is niet altijd makkelijk. Lopen met anderen zorgt voor meer motivatie en plezier. Door de expertise en begeleiding van een ervaren trainer word je snel een betere hardloper of je nu een beginnende hardloper bent of een 'herintreder'. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer werk je aan je looptechniek, je uithoudingsvermogen en ontdek je hoe motiverend het is om samen hard te lopen. Daarnaast ontvang je een schema om zelf ook nog 1 of 2 keer per week te trainen. Je traint twaalf weken gratis mee, daarna kan je besluiten om lid te worden.

Twijfel je of je het tempo bij kunt houden? Geen zorgen, we hanteren de regel ‘samen uit, samen thuis’. De voorste lopers zullen regelmatig omdraaien om de achterste lopers op te halen, waardoor je ondanks tempoverschillen toch samen kunt trainen. Ben je bang om achteraan te lopen? Dat hoeft niet want de trainer loopt achteraan!

Kun je de eerste training niet? Geen probleem, je kunt ook later nog aansluiten! De deelnemers verzamelen bij de ingang van De Spil, Kon. Julianalaan 10 in Nieuwleusen. Aanmelden voor de startersgroep kan via www.ag85.nl.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency