Foto: uit archief Marcel van Saltbommel.

Grand café De Viersprong steunt ouderen

NIEUWLEUSEN - Het coronavirus raakt iedereen en door diverse maatregelen staat in het dorp de samenleving voor een groot deel stil.

Voor de meest kwetsbare doelgroep, de ouderen in onze samenleving, is dit een hele onzekere maar ook zware periode.

Door de nieuwste ontwikkelingen mogen zij, in de tijd waarin zij het misschien wel het meeste nodig hebben, geen bezoek van familie of vrienden ontvangen. Daar wil grand café de Viersprong graag, samen met de inwoners, even bij stil staan. In deze week, van maandag 23 maart tot en met zaterdag 27 maart, wil het grand café zoveel mogelijk bemoedigende kaarten verzamelen. Daar kun jij ons bij helpen! Deze kaarten gaan de medewerkers van De Viersprong bezorgen bij de ouderen in De Hulstkampen. Om hen op die manier in deze moeilijke periode een hart onder de riem te steken.

Kaart sturen

Stuur een kaart met een korte, bemoedigende of lieve tekst naar grand café De Viersprong, Burg. Backxlaan 2, 7711 AG Nieuwleusen, of doe hem bij in de brievenbus. De Viersprong zorgt ervoor dat al deze lieve berichten op de juiste plekken terecht komen. Mocht jij iemand kennen die ook een bemoedigende kaart kan gebruiken, mag jij ons dat uiteraard laten weten. Daarnaast willen wij, naast hen een hart onder te riem te steken, ook graag een handje helpen. Ben jij, of ken jij, iemand die op dit moment een helpende hand kan gebruiken met bijvoorbeeld het doen van boodschappen of andere ongemakken die zijn ontstaan door het stil leggen van de samenleving? Schroom niet om onze hulp te vragen. Dit kan door contact op te nemen met grand café de Viersprong via 05 29 – 48 14 96 of uiteraard per post via het bovenstaande adres. Op deze manier willen wij samen met jou als Nieuwleusenaar laten zien dat wij er voor elkaar zijn en dat de kwetsbare ouderen niet vergeten worden. Jij helpt ons toch ook mee?

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency