Goud voor turnsters van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De turnselectie van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen (GVN) nam zaterdag in Almelo met een aantal teams deel aan turnwedstrijden in zowel Middenbouw niveau 4 als Bovenbouw niveau F.

De teams bestaan uit minimaal drie en maximaal zes turnsters, waarbij iedereen alle toestellen moet turnen, maar de drie beste cijfers tellen voor de eindscore.

Bovenbouw

Bij de Bovenbouw Jeugd niveau F, wisten Elien Verkleij, Emma Uitslag, Hillyjanne  Veijer en Chelina Wasschebalie  een uitstekende prestatie neer te zetten. Vooral op balk was er een duidelijke verbetering ten opzichte van de vorige wedstrijd. De vier turnsters eindigden als team op de eerste plaats. Er waren ook prijzen voor de beste individuele turnsters van die wedstrijd.  Elien werd eerste en Chelina tweede.

Middenbouw

Bij de volgende wedstrijd was het de beurt aan de Middenbouw, meisjes van 10 t/m 12 jaar. Hier turnde een groot team van GVN. Elin Kappert, Meike Kalteren, Amber Roos Martens, Milou van Blanken, Joann Knol en Stacey Haverkort imponeerden de jury met goede turnoefeningen. Als team namen de meisjes een eerste prijs in ontvangst. Een topprestatie.

Tegelijkertijd werd de wedstrijd in de Bovenbouw Junior niveau F geturnd. Tess Stad, Eva Eikelboom en Indy Visscher zetten een mooie score neer. Als team bereikten ze het podium niet, maar individueel was het anders. Eva werd eerste en Tess tweede.

Voor de turnselectie een mooi dag met veel prijzen.  Volgende week zaterdag komen er weer turnsters van GVN in actie in Hengelo voor hun teamwedstrijden.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency