Foto: De eerste wandeltocht van WalkieTalkies Vechtdal.

Goede start voor wandelclub WalkieTalkies Vechtdal

DALFSEN - De nieuwe wandelclub WalkieTalkies Vechtdal is vanmorgen (zondag) van start gegaan. Zestien wandelaars - van Hasselt tot Deventer en van Zwolle tot Balkbrug liepen een kleine tien kilometer door het gebied ten zuiden van de stuw Oudleusen-Vilsteren.

De weergoden dreigden even, maar trokken zich toch terug waardoor het perfect wandelweer was.
Organisator Rita Ruitenberg is tevreden. “Een mooi begin, veel goede reacties en na afloop hebben we nog tot ver in de middag bij Mooirivier zitten kletsen. De club is bedoeld voor mensen die genieten van het single zijn en het tegelijk leuk vinden om met anderen te wandelen. Gezien het aantal mensen dat vandaag niet kon, maar zich wel heeft aangemeld voor de volgende keer, is er kennelijk behoefte aan.”

De volgende tocht is ongeveer 13 km lang en gaat op zondag 26 mei van start om 11.00 uur bij het station van Dalfsen. Aanmelden kan via Facebook WalkieTalkiesVechtdal of [email protected] of (06) 41 57 00 75.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency