Geen winst voor d’Ommerdieck Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - d’Ommerdieck speelde in Vaassen tegen koploper Regio’72. De eindstand werd 12-7 voor Regio’72.

Deze keer stonden in de basis A junior Vera Prins en de dames Gerja Eykenaar, Janniek Talen en Carlijn Haan. En de heren Jasper Ekkelenkamp, Martin Alteveer, Jasper Batterink, Gert Timmerman, Stefan van Veldhuizen en Robert Batterink.

Vooral in de eerste helft had d’Ommerdieck moeite met scoren. De rust ging in met 9-3 achterstand. In de tweede helft kon d’Ommerdieck de marge van 6 doelpunten achter verkleinen tot 5. De eindstand werd 12-7 en Regio’ 72 is veldkampioen.

Doelpuntenmakers: Martin Alteveer 2x, Gerja Eykenaar 2x, Jasper Ekkelenkamp, Stefan van Veldhuizen en Vera Prins.

Zaterdag 10 oktober speelt d’Ommerdieck in Deventer tegen Devinco 3. Dit is dan de laatste wedstrijd in de veldcompetitie.