Foto: Meisjes C1 van Flash Nieuwleusen kampioen.

Flash Nieuwleusen meisjes C1 al kampioen

NIEUWLEUSEN - Volleybalvereniging Flash heeft de eerste kampioen voor deze helft van seizoen 2021-2022 binnen. Meisjes C1 sleepte zaterdag met overtuigende cijfers in Zwolle het kampioenschap in de wacht.

Het team, met Lieke Laarman, Noor Kreule, Tess Stad, Lot Kuiper, Fleur Zandink, Amber Massier, Iris Popken, Lynn Stad en Tess Durieux, speelt deze eerste helft van het seizoen in de eerste klasse. De meiden worden getraind en gecoacht door de zussen Anke Aalberts-Schuurman en Myrthe Schuurman.

Bijna alle wedstrijden wonnen ze de laatste tijd en ook zaterdag zetten ze alle drie sets overtuigend op hun naam. Met een polonaise over het volleybalveld, werd het feestje in de kleedkamer voortgezet. Zodra de situatie omtrent corona het weer toelaat, huldigt Flash de meiden met hun trainers/coaches.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency