Fietser(77) overleden bij ongeval in tunnel

OUDLEUSEN - In de fietstunnel in Oudleusen is woensdagmiddag een fietser ernstig gewond geraakt bij een frontale aanrijding met een andere fietser.

Rond 17.00 uur werden diverse politie eenheden en ambulances opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Parallelstraat in Oudleusen. In de fietstunnel tegenover de Roadrunner was een ongeluk gebeurd waarbij twee fietsers elkaar geraakt hebben. Eén van de betrokkenen is hierbij ernstig gewond geraakt. De melding was dusdanig ernstig dat een traumahelicopter uit Volkel was opgeroepen om het Mobiel Medische Team te vervoeren. De ambulance is vrij snel met het slachtoffer naar Zwolle gegaan voor verdere medische behandeling. Een tweede ambulance heeft zich over de andere fietser (17 jaar) ontfermd die minder ernstig gewond was geraakt. De man van 77 uit Oudleusen is in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van het ongeval.

De tunnel is tijdelijk gesloten in verband met sporenonderzoek. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency