Evacuatie na brand in gemeentehuis Dalfsen

DALFSEN - In de kamer van wethouder Jan Uitslag is op maandagmiddag brand uitgebroken tussen het systeemplafond. De rook was duidelijk zicht- en ruikbaar.

Een brandje in het Dalfser gemeentehuis heeft maandagmiddag voor enige consternatie gezorgd. De brand brak uit in het systeemplafond op de kamer van wethouder Jan Uitslag. Collega wethouder André Schuurman wist de brand goeddeels te blussen samen met bode Jos, waarna de uitgerukte brandweer dat karwei overnam. Gewonden zijn er niet gevallen. Wel werd voor alle zekerheid iedereen die op dat moment in het gemeentehuis was, geëvacueerd en bijeengebracht op een verzamelplek. De brandweer onderzoekt de oorzaak nog, maar aangenomen wordt dat de brand is ontstaan door kortsluiting in de leidingen boven het plafond. De kamer van de wethouder kan door rook-, roet- en waterschade voorlopig niet gebruikt worden

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency