Ernstig ongeval Burg. Backxlaan Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Zaterdagochtend 14 oktober is er een ernstige aanrijding gebeurd op de kruising Burg. Backxlaan / Molenpad, tegenover het zwembad. Drie mensen zijn met onbekend letsel naar Groningen overgebracht waaronder twee kinderen.

Aan beide kanten van de Backxlaan stonden mensen met de fiets te wachten. Eén van deze mensen is overgestoken en is hierbij aangereden door een auto die bestuurd werd door een 25-jarige vrouw uit Zwolle. Door de aanrijding die daarbij ontstond zijn de wachtenden fietsers aan de overkant van de straat betrokken geraakt bij de aanrijding. Voor de medische hulpverlening zijn vier ambulances en een traumateam per helikopter ter plaatse gekomen. Ook de brandweer van Nieuwleusen werd opgeroepen om met een zichtscherm ter plaatse te komen. De brandweer heeft het gebied tussen de Reuverslaan en Burg. Mulderlaan afgesloten voor het verkeer zodat alle hulpdiensten de ruimte hadden om hun werk te kunnen doen. De traumaarts van het Mobiel Medisch Team is met de ambulance meegereden om een kind richting Groningen te begeleiden. 

Na stabilisatie en medische handelingen zijn de ambulances na enige tijd allemaal vertrokken. Op dat moment kwamen de politiemensen van Forensische Opsporing team Verkeer om het ongeval vast te leggen. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency