Foto: 'Lekkerleuk Vechtdal', vlnr. Rina Steenstra, Liesbeth Cremers en Gerdie Harmsen. Foto: Marcel van Saltbommel.

Eerste exemplaar boek Lekkerleuk Vechtdal wordt aangeboden

VECHTDAL - Liesbeth Cremers van Landgoed Vilsteren kreeg vorige week het eerste exemplaar van het boekje Lekkerleuk Vechtdal overhandigd. Het boekje is geschreven door Rina Steenstra en Gerdie Harmsen en geproduceerd in samenwerking met Vechtdal Marketing.

Het boekje bevat 20 uitstapjes naar bedrijven met streekproducten in het Vechtdal die naast hun producten ook activiteiten aanbieden zoals bijvoorbeeld rondleidingen, proeverijen, safari’s, kanotochten en/of kinderactiviteiten. Het boekje is vlot geschreven en is een mix van informatie over de bedrijven, iets over de omgeving en een beetje over de dames zelf.

Inspiratiebron Boerenmarkt 

Rina heeft meerdere romans en toeristische boekjes op haar naar naam staan; Gerdie is actief op de boerenmarkt in Vilsteren en is hierin ook bestuurlijk actief. De boerenmarkt was de inspiratie om het boekje te schrijven. Deze markt wordt gehouden op het grasveld voor het Huis Vilsteren. Op de markt wordt een scala aan streekproducten aangeboden en wordt vaak opgeluisterd met live muziek of een ambachtelijke activiteit. De markt wordt elke derde zaterdag van de maand gehouden van 11.00 tot 16.00uur.

Het boekje heeft een adviesprijs van 2,95 euro en is te koop in Dalfsen bij Jumbo Kamphuis en Primera en verder bij bedrijven en winkels met streekproducten, informatiepunten, diverse campings en horecagelegenheden en op de Boerenmarkt in Vilsteren.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency