Foto: De jeugdige tennissers van DLTC Gerner.

DLTC Gerner viert 50-jarig jubileum met de leden

DALFSEN - Tennisvereniging DLTC vierde afgelopen zaterdag haar 50-jarig bestaan. Voor alle leden was er een gevarieerd programma. In de middag werden senior- en juniorleden samen ingedeeld voor een sportief en gezellig tie-breaktoernooi.

De allerkleinsten deden balspelletjes onder leiding van een enthousiaste trainer Age Pietersma. Tegen etenstijd volgde een hapjesbuffet, waarbij de lokale restaurants hun beste beentje voor hebben gezet. Voor de kinderen was er een gezellig smulbuffet, met frietjes en pannenkoeken. De kampioenen van de jeugdteams werden gehuldigd en ontvingen een echte beker. Veel van de restauranteigenaren zijn ook zelf lid van de tennisvereniging. Blaaskapel De Vechtboerties en muzikaal clublid Ruurd Feitsma luisterden dit buffet op met mooie muziek.

Foto: de senioren van DLTC Gerner

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Gerrit Lahuis, voorzitter van de kantinecommissie, ontving de beker van verdienste voor de vrijwilliger van het jaar. Tijdens de feestavond konden de leden lekker dansen en bijpraten, voorzien van heerlijke borrelhapjes. DJ Jeroen van Oenen verzorgde de muziek tot in de vroege uurtjes. DLTC Gerner is een bruisende tennisclub. Wie het ook leuk lijkt om te gaan tennissen, kan zich aanmelden voor een proefles op www.dltc-gerner.nl

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency