Foto: Eduard Nazarski.

Directeur Amnesty International komt naar Dalfsen

DALFSEN - Directeur Eduard Nazarski van Amnesty International Nederland komt in Dalfsen de aftrap geven van de collecteweek.

Op woensdag 6 maart geeft Nazarski een lezing in zalencentrum ‘De Overkant’, Kerkplein 22. De avond begint om 19.30 uur en de inloop is vanaf 19.15 uur. De entree is gratis.

Werkgroep Amnesty International

De werkgroep Dalfsen is zeer vereerd dat de directeur zijn medewerking heeft toegezegd. Hij heeft de dagelijkse leiding over de landelijke organisatie van Amnesty in Nederland. Maar Nazarski is vooral ook het gezicht van Amnesty naar buiten en als zodanig regelmatig in de media te zien en te horen. Hij kan op heel bevlogen wijze praten over het belang van het werk dat Amnesty wereldwijd voor de bescherming van mensenrechten doet. Op deze avond houdt Eduard een lezing over ‘De noodzaak van mensenrechten in een snel veranderende wereld’.

Collecteweek Amnesty 11-16 maart 2019

Met deze thema-avond geeft de werkgroep Amnesty International Dalfsen de aftrap voor de collecteweek van 11 - 16 maart, wanneer ook in Dalfsen en omgeving weer tientallen collectanten langs de deuren gaan. Deze collecte-opbrengst is heel belangrijk voor Amnesty, om zo op te kunnen blijven komen tegen schendingen van fundamentele mensenrechten. Amnesty neemt namelijk geen subsidies aan, omdat zij onafhankelijk van overheden wil kunnen opereren.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency