Foto: team d'Ommerdieck 1

d’Ommerdieck Nieuwleusen deelt punten met Devinco

NIEUWLEUSEN - Devinco 3 uit Deventer speelde vandaag (zaterdag) bij d’ Ommerdieck in Nieuwleusen. De stand werd 14-14.

De zaalcompetitie loopt ten einde. d’Ommerdieck moet nog drie wedstrijden spelen voordat de veldcompetitie weer van start gaat. In deze returnwedstrijd was d’Ommerdieck erop gebrand om te winnen, want in Deventer verloor het team nipt met 14-13.

In de basis stond Carlijn Haan in de plaats van Esther van Dijken. Devinco begon met een voorsprong 0-2, maar als snel speelden de teams gelijk op. Bij rust was de stand 8-7.

Na rust kwam Martin in het veld voor Jasper Ekkelenkamp. Opnieuw gingen de teams gelijk op, d’Ommerdieck kwam nog even op voorsprong, 13-11, maar de eindstand werd 14-14.

Doelpuntenmakers Jasper Batterink 5x, Gerja Eykenaar 3x, Stefan van Veldhuizen 2x, Astrid Aalbers 2x, Jasper Ekkelenkamp 1x en Martin Alteveer 1x.

Zaterdag 14 maart reist d’Ommerdieck naar Vriezenveen, naar tegenstander Amicitia 5. De aanvang van de wedstrijd is 14.45 uur.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency