d’Ommerdieck neemt afscheid van Martin Alteveer

NIEUWLEUSEN – Na de met 23-11 gewonnen thuiswedstrijd tegen Dos Kampen nam d’Ommerdieck zaterdag afscheid van Martin Alteveer.

Hij was 28 jaar lid van de korfbalvereniging. Als jongste lid doorliep hij alle jeugdteams en vanaf 2009 was hij de vaste kracht in het eerste team. Door zijn lengte scoorde hij vaak en verdedigen kon hij ook heel goed.

Grote inzet

Voorzitter Robert Batterink bedankte Martin voor zijn grote inzet, zijn trouwe opkomst en gezelligheid. Namens het team bood hij bloemen en een grote mand met lekkers aan. d’Ommerdieck gaat Martin zeker missen de komende tijd. Maar helaas moet Martin stoppen vanwege zijn werk en reistijd. De vereniging wenst hem het allerbeste toe.

Fanatiek

De vorige wedstrijd tegen Dos Kampen werd gewonnen met 30-11. d’Ommerdieck begon fanatiek aan deze laatste thuiswedstrijd in de zaal. Al in de eerste minuut verzilverde Gerja Eykenaar een strafworp. Na zeven minuten was de stand 5-0. Mooie aanvallen van d’Ommerdieck brachten de stand op 8-2. Dos Kampen kwam niet aan aanvallen toe, want d’Ommerdieck onderschepte snel de bal en schoot vier keer op rij raak 12-2. De ruststand was 13-5. Ook na rust bleef d’Ommerdieck de kansen goed benutten en maakte weer vier doelpunten op rij 18-5. Toch gaf Dos Kampen de moed niet op en ging steeds rommeliger spelen. Het werd 19-7. Bij de stand 23-10 in de laatste minuut was er een publiekswissel voor Martin Alteveer. Miranda Huzen kwam nog even voor hem in het veld. De eindstand was 23-11.

Doelpuntenmakers

Doelpuntenmakers Jasper Batterink 8x, Gerja Eykenaar 5x ,Martin Alteveer 5x, Gert Timmerman 2x, Miranda Huzen, Lisanne Teeuwsen en Robert Batterink allen 1x .