Foto: Con Brio tijdens de repetities.

Con Brio houdt jaarlijkse uitvoering in 't Witte Peerd

DALFSEN - Accordeonvereniging Con Brio uit Nieuwleusen organiseert haar jaarlijkse uitvoering op zaterdag 24 november bij 't Witte Peerd.

Het orkest speelt een gevarieerd programma met klassieke en eigentijdse muziek, van ’Wien bleibt Wien’ tot ‘I have a dream’. Gerrit Boerkamp leidt de accordeonisten, die verder worden begeleid door een drummer en een bastoetsenist. De leerlingen van Con Brio laten zien dat accordeonspelen snel te leren is. En dat je op de accordeon ook populaire nummers kunt laten horen, laat het jongste lid zien.

Het muzikale gedeelte wordt aangevuld door kleinkunst-trio The Wrinkles uit Dalfsen. Deze dames worden de laatste jaren steeds bekender in eigen land en zullen het publiek vermaken met cabaret- en luisterliedjes.

De avond begint om 19.30 uur in ’t Witte Peerd te Nieuwleusen en iedereen is van harte welkom. Volgend jaar heeft Con Brio een jubileumjaar, dan speelt de vereniging maar liefst 60 jaar in Nieuwleusen.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency