Foto: Klaas Oosterveen, op de achtergrond de ruimte waar de verse broodjes bereid worden.

Complete facelift voor Oosterveens shop in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - “U mag aan deze kant komen,” zegt Sandra. De klanten moet nog eventjes wennen aan de nieuwe indeling van de vernieuwde shop van Esso tankstation Oosterveen aan de Burg. Backxlaan in Nieuwleusen.

Ruim een week was de shop dicht, maar de verbouwing is nu zo goed als afgerond. “De shop was al 21 jaar oud en zag er op zich nog goed uit. Maar je moet met de tijd mee,” zegt eigenaar Klaas Oosterveen. Klanten willen tegenwoordig meer dan alleen tanken. Koffie en verse broodjes, internet en fijne stoelen. Zo kunnen de mensen laagdrempelig even lekker zitten of vergaderen.”


 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Foto: het nieuwe zitje biedt mogelijkheid om even koffie te drinken met een lekker broodje erbij.

Dochter Diane heeft de hele facelift georganiseerd en alle producten eens tegen het licht gehouden. Veel artikelen zijn uit de shop verdwenen, zodat er nu ruimte is voor een gezellig zitje en voldoende ruimte om verse broodjes te kunnen maken. “Dit is een pilot, als deze formule aansluit gaan we nog meer bemande pompstations verbouwen,” aldus Oosterveen. Het bedrijf heeft zeven bemande en dertien onbemande pompstations.

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency