Foto: de cheque voor Team Silvan, voor de Strijd van Salland.

Cheque voor Team Silvan op De Spiegel in Dalfsen

DALFSEN - Cbs De Spiegel hield vanmorgen (vrijdag) de jaarlijkse Kanjerochtend en overhandigde een cheque aan Team Silvan voor de Strijd van Salland (tegen hersenkanker).

Alle kinderen van De Spiegel mochten hun talent laten zien onder het motto ‘Laat maar zien wie je bent’. De hal van de school zat afgeladen vol met alle ruim 360 kinderen. Alle groepen en een aantal individuele kinderen en het schoolorkest van De Spiegel lieten veel verschillende talenten zien.

Cheque Team Silvan

Het klapstuk van de ochtend was de overhandiging van de cheque aan kanjer Silvan, maar liefst 3.575,2 euro. Silvan voert de strijd tegen zijn hersentumor en als Team Silvan doet zijn team mee met de Strijd van Salland op zondag 18 juni. De kinderen hebben het bedrag bij elkaar gehaald door allerlei klusjes te doen, zoals een gesprekje met de burgemeester, koekjes bakken, taart maken, auto wassen, tot knuffelen met opa en oma. Alles voor geld voor Team Silvan. Ook hier werd de verscheidenheid aan talenten weer goed zichtbaar.

Strijd van Salland

De Strijd van Salland tegen Kanker is een actie van Vereniging Heino Helpt om donaties te werven voor meer onderzoek naar hersenkanker. Doneren kan nog steeds, via de link op de website https://www.strijdvansalland.nl/ 

Foto's onder: de Kanjerochtend en uitreiking cheque aan Silvan. Klik op het pijltje voor de volgende foto.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency