Foto: Charlotte Haesen met het Tobalita Strijkkwartet.

Charlotte Haesen zingt Franse pareltjes in Stoomfabriek Dalfsen

DALFSEN - Zangeres Charlotte Haesen opent op vrijdag 28 februari om 20.30 uur voor een avond haar Café des Chansons in theater De Stoomfabriek in Dalfsen. De begeleiding is van het Tobalita Strijkkwartet.

Het is een unieke combinatie van schitterend gezongen Franse chansons in een omhulsel van fluwelen strijkklanken. Charlotte heeft een jazzy stemgeluid, dat zich perfect leent voor het repertoire van grote namen als Barbara Gainsbourg, Edith Piaf en Jacques Brel.

Twee CD’s werden al bekroond met vijf sterren (Het Parool). In Podium Witteman waren publiek en presentator laaiend enthousiast. De muzikale pers liet zich al evenmin onbetuigd: vrolijk, dramatisch, melancholiek, ontroerend.

In het Café des Chansons is het heerlijk vertoeven met Charlotte Haesen en het Tobalita Strijkkwartet als bedienend personeel. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn te koop via de website www.theaterdestoomfabriek.nl of bij Primera of aan de zaal.

 

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency