Foto: Take 7 speelt op benefietfestival Hasselt.

Benefietfestival in Music Hall Hasselt

HASSELT - Voor de vijfde keer wordt het Benefietfestival georganiseerd in de Music Hall Hasselt aan de Van Haersoltelaan 1, op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari. De opbrengst van het benefietfestival gaat naar Stichting Zwartewaterland Helpt.

Met haar jaarlijkse radiomarathon heeft deze stichting eind december geld ingezameld voor stichting Kind en Brandwond. Deze stichting helpt kinderen met brandwonden om te gaan met hun littekens.

Jeugdconcert

Het benefietfestival is een meerdaags evenement: op vrijdag het jeugdconcert door de jeugdleden van Hasselts Fanfare. De opstap- en jeugddrumband werkt deze avond samen met het jeugdorkest. Vanaf 20.00 uur zullen de slagwerkerkers en de leden van het jeugdorkest naast hun eigen muziekstukken ook gezamenlijk enkele (pop)nummers spelen. Entree 2,50 euro.

Countrymiddag

Nieuw in het programma is een Countrymiddag op zaterdag. Vanaf 16.00 uur verzorgen de bands Diversion en The Black River Country Club live countrymuziek. The Black River Dancers van dansstudio Schaapman verlenen medewerking.

Regiobands

Op zaterdagavond staan twee bands uit de regio op het podium, Take7 met hun mix van pop, rock, disco en soul. En Shadowplay uit Ommen, een rock-coverband die begin jaren 90 is opgericht. Qua repertoire vooral Classic Rock en AOR (Adult Orientated Rock) met uiteraard ook het nodige recentere rockwerk. DJ Tom Zwitser brengt de sfeer er vast in voor de bands het podium opgaan. Iedereen is welkom vanaf 20.30 uur, de entree is gratis.

 

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency