Foto: Benefietvoorstelling Plankenkoorts voor Alpe d’HuZes. Archieffoto: Marcel van Saltbommel.

Benefiet Plankenkoorts: 2.000 euro voor Alpe d’HuZes

NIEUWLEUSEN - De benefietvoorstelling van Plankenkoorts heeft zaterdagavond 2.000 euro opgeleverd voor Alpe d’HuZes. ’t Witte Peerd in Nieuwleusen zat vol toen de spelers voor de laatste keer dit seizoen de klucht ‘Laat mij maar lekker zitten’ opvoerden van Peter Damen.

De voorzitter van de toneelvereniging, Marcel Brasjen, neemt op donderdag 6 juni voor de derde keer deel aan de Alpe D’HuZes. Hij wil de mythische Alpe d’Huez 6x op één dag beklimmen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Kankeronderzoek Alpe D’HuZes

Stichting Alpe D’HuZes zamelt geld in om kankeronderzoek te doen. Brasjen wil met zijn team D211 zoveel mogelijk geld ophalen en organiseerde samen met zijn toneel-vrienden voor de derde keer in vijf jaar tijd een benefietvoorstelling. De opbrengst van deze avond bestond uit de recette van de kaartverkoop en een grote verloting, waarvoor de middenstand van Nieuwleusen en omstreken prijzen beschikbaar heeft gesteld.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency