Beeldentuin Witharen later open

VECHTDAL - Vanwege de corona crisis wordt de openstelling van de Zomerexpositie 2020 van Beeldentuin Witharen verplaatst naar begin juni.

De traditie, om bij de start van de Zomerexpositie een grote opening te houden om het seizoen in te luiden, zal dit jaar dan ook niet plaats vinden. De tuin en het terras blijven voorlopig  leeg. Ondertussen wordt er hard gewerkt door de kunstenaars om de beelden te maken voor de expositie in de tuin en voor de extra expositie 75 jaar Vrijheid. ‚Äč  

“Een groot deel van onze doelgroep, net als wijzelf en de kunstenaars die bij ons exposeren, behoort tot de risicodoelgroep. Wij willen er op geen enkele manier verantwoordelijk voor zijn dat mensen bij ons, of via ons besmet raken. We hopen van harte dat we vanaf 2 juni weer bezoekers kunnen ontvangen in onze Beeldentuin. Maar houd voor de zekerheid onze website in de gaten, alles kan zomaar nog anders worden in deze rare tijd”, aldus Louis van Vilsteren en Thea Dijkema, initiatiefnemers van Beeldentuin Witharen. Kijk op: www.atelierwitharen.nl.  

Wel is het mogelijk een afspraak te maken als er  vragen zijn over de meubels van Louis of over de keramiek van Thea. Louis kan als meubelmaker zijn werk zonder problemen blijven doen, hij werkt alleen, en datzelfde geldt voor Thea als keramiste. Louis: 06-27876388; Thea: 06-052344304.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency