Auto slaat over de kop in Lemelerveld

LEMELERVELD - 'Situatie gewijzigd' stond er op een bordje vlak voor de kruising Ambachtsweg - Parallelweg in Lemelerveld.

Sinds enkele dagen is de situatie op de kruising veranderd. De voorrangssituatie is gewijzigd en er zijn schrik/betonblokken in de berm gelegd. Een automobiliste heeft de situatie vermoedelijk niet goed ingeschat en zij is met haar auto tegen een blok gereden waarna de auto een aantal malen over de kop vloog. De auto kwam uiteindelijk op z'n zijkant terecht met het slachtoffer erin. De brandweer van Lemelerveld moest het dak verwijderen om de vrouw te kunnen bevrijden. De automobiliste is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld waarna de berger de zwaar beschadigde auto kon afslepen. Medewerkers van gemeente Dalfsen hebben het wegdek ontdaan van olie, glas en koelvloeistof.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency