Ajax Clinic in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Voor alle kinderen tussen de 6 en 16 jaar oud die een dag willen trainen als Daley Blind, Klaas Jan Huntelaar of Quincy Promes, is er op donderdag 15 oktober een Ajax Clinic bij S.V. Nieuwleusen. Iedereen is welkom, je hoeft geen lid te zijn van S.V. Nieuwleusen.

Tijdens de Ajax Clinic in de herfstvakantie staat het thema samenwerken centraal. In de ochtend start de clinic met een techniektraining. Vervolgens passen de jonge voetballers de technische vaardigheden toe in oefeningen waarbij het samenwerken nadrukkelijk naar voren komt. Denk aan pass & trap, een overtal uitspelen en verschillende partijvormen. 

Elke deelnemer wordt ingedeeld in een team op basis van leeftijd en niveau. Met dit team werk je zo goed mogelijk samen. Aan het eind van de dag wordt namelijk aan de hand van de manier van samenwerken het Team van de Dag gekozen!

Voor meer informatie en aanmelden: https://www.ajaxcampsenclinics.nl/clinics/ajax-clinic-bij-sv-nieuwleusen-donderdag-15-oktober-2020

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency