Vrijwilligerspunt Dalfsen opent nieuwe steunpunten

NIEUWLEUSEN/OUDLEUSEN – Het Vrijwilligerspunt Dalfsen opent op maandag 3 juli de deuren van twee steunpunten op nieuwe locaties.

In Nieuwleusen kan men vanaf die dag terecht in de bibliotheek: van 14.00 – 16.00 uur is daar ‘s maandags een vrijwilliger van het Vrijwilligerspunt aanwezig. Daar kan men terecht met alle vragen over vrijwilligerswerk en worden mensen geholpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk. In ontmoetingscentrum De Wiekelaar is eveneens iedere maandag een medewerker aanwezig van 13.00 – 15.00 uur die alle vragen kan beantwoorden.

Op beide locaties kan men hulp krijgen bij het zoeken naar vrijwilligersvacatures of bij het inschrijven als vrijwilliger. Ook organisaties kunnen hier met hun vragen terecht. Of het nou om scholing, contracten of beleid gaat. Voor alles wat met vrijwilligers en vrijwilligerswerk te maken heeft, is men bij het Vrijwilligerspunt aan het juiste adres. Het Vrijwilligerspunt heeft de kennis en de expertise en is hét aanspreekpunt voor vrijwilligerswerk in de gemeente Dalfsen.

Op de website van het Vrijwilligerspunt staat, naast de vacaturebank, ook veel informatie over allerlei zaken die met vrijwilligers en vrijwilligerswerk te maken hebben. Maar wie liever persoonlijk contact heeft met één van de medewerkers, kan dus vanaf 3 juli naast Dalfsen, ook in Nieuwleusen en Oudleusen terecht. Geschoolde medewerkers, ondersteund door de vrijwilligersmakelaar, beantwoorden alle denkbare vragen en helpen waar nodig.

De openingstijden in Dalfsen zijn op dinsdag van 9.30 – 11.30 uur, woensdag 19.30 – 20.30 uur en donderdag 13.00 – 15.00 uur. Meer informatie staat op de website of mail naar info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl of bel naar 06-39345740. De plannen voor vestigingen in Lemelerveld en Hoonhorst worden momenteel verder uitgewerkt.

De vacaturebank is altijd beschikbaar om te zoeken naar vrijwilligerswerk en om te reageren op leuke vacatures. Kijk op www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl voor het laatste nieuws.