Vijftigste Autorodeo volledig uitverkocht

NIEUWLEUSEN – Alle kaarten voor de Autorodeo Nieuwleusen op zaterdag 8 september zijn verkocht. Er is geen mogelijkheid meer nog een kaartje te bemachtigen in de voorverkoop of op de dag zelf.

Alleen mensen die een kaartje hebben bemachtigd en jongeren t/m 17 jaar (die gratis naar binnen mogen) krijgen toegang tot het terrein. Voor die laatste groep geldt wel dat zij zich moeten kunnen legitimeren als zijnde jonger dan 18 jaar.

De voorverkoop sloot afgelopen woensdag en na een berekening van het bestuur van de Oranjevereniging bleek dat er nog maar zo weinig kaarten overbleven om te verkopen dat het beter was om deze nog online te verkopen dan de kassa op 8 september op het terrein te openen. In dat laatste geval zou waarschijnlijk de helft van de rij teleurgesteld alsnog naar huis kunnen vertrekken.

Van zo’n ongekend succes had de Oranjevereniging niet durven dromen. “We vinden het erg jammer als we (vaste) bezoekers hebben moeten teleurstellen, maar vinden veiligheid echter het belangrijkste en willen niet meer bezoekers op het terrein toelaten dan verantwoord is”, laat het bestuur weten.

Wie geen kaartje bemachtigd heeft en toch de ruim 140 pre-seventies auto’s wil bewonderen die aan de start verschijnen, kan op vrijdag 7 september gratis naar de Concours d’Elegance komen. Daar staan alle voertuigen van 18.00 tot 21.00 uur opgesteld. De (dus uitverkochte) autorodeo start zaterdag om 10.30 uur, terrein open vanaf 9.30 uur.

Archieffoto: Marcel van Saltbommel.

 

Foto's bij dit bericht: