Veel verrassende optredens bij Dalfsen got Talent

DALFSEN – Maar liefst veertien acts toonden wat ze allemaal in hun mars hebben, zaterdagmiddag tijdens ‘Dalfsen got Talent’ in De Trefkoele+. Ozieas van der Veer en Kevin Bruggeman gingen er met de eerste prijs vandoor.

Maatschappelijke beursvloer
“We organiseren deze middag voor alle mensen die het leuk vinden om op te treden,” zegt Emily Poppe, bedrijfsleider van De Trefkoele+. “Het komt eigenlijk voort uit de maatschappelijke beursvloer die vorig jaar werd georganiseerd. Toen hebben we afgesproken een talentenjacht te organiseren. En als het een succes wordt, dan doen we het volgend jaar zo weer over.”

Vier prijswinnaars
De jury, die al het talent moest beoordelen, had het er maar moeilijk mee en redde het ook niet om het bij drie prijswinnaars te laten. Burgemeester Han Noten, directeur Miep van Es van Rosengaerde en voorzitter Geert Schepers van Kulturhus Trefkoele+ kwamen tot de conclusie dat Ozieas van der Veer en Kevin Bruggeman de eerste prijs hadden verdiend. Het duo trad op met een zelfgemaakte rap over regelarme zorg, waar zij als cliënten mee te maken hebben. De tweede prijs was voor Felicia Westerkamp met zang en gitaar en de gedeelde derde prijs voor de jongste deelnemer, violiste Tamar Vetkamp (10) en voor Fernand van Ankum, die de clown van Ben Cramer neerzette.

Verbinding creëren
Dalfsen got Talent is een muzikaal evenement voor inwoners van de gemeente Dalfsen waarbij mensen van alle leeftijden hun talenten kunnen laten zien of horen. Doelstelling is verbinding te creëren tussen de verschillende inwoners van de gemeente Dalfsen. De Trefkoele+ werkt hierbij samen met de gemeente Dalfsen, SMON Welzijn, Philadelphia, RIBW, Rosengaerde, Sprank, Thuis, Het Zand en Villa Kakelbont.

Foto’s:

 

Foto's bij dit bericht: