Veel bezoekers bij open dag FitFabrique in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Vandaag (zaterdag) heeft Michelle Mussche (27) de tweede vestiging van haar personal training studio de FitFabrique geopend aan de Evenboersweg in Nieuwleusen. Velen kwamen even een kijkje nemen tijdens het open huis.

De jonge ondernemer heeft in 2011 haar training studio MSM Personal training opgericht in Staphorst. Daarvoor gaf ze al jaren lessen en trainingen op andere sportscholen. “Omdat er in Staphorst best veel klanten komen uit Nieuwleusen en omgeving, open ik daar ook een vestiging,” zegt Mussche. “Daar krijgen we weer andere trainingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de Milon-cirkel. Ook wel het ‘het alternatief op de sportschool’ genoemd,” glimlacht ze. Mensen met weinig vrije tijd kunnen met steeds twee keer 35 minuten sporten binnen tien dagen het hele lichaam trainen.

De FitFabrique richt zich op personal training: mensen leren een gezonde leefstijl aan. Dus een goede verhouding tussen inspanning, ontspanning, de juiste mindset en voeding. Door het gebruiken van bijvoorbeeld de Milon-cirkel, een-op-een begeleidingstrajecten, trainingen in een kleine groep met afwisselende vormen zoals de Work-out of the Week, functioneel fit, HIIT, cardio-boksen en happy hour, voedingsadviezen en bootcamp in de Zwarte Dennen. Iedereen kan gebruik maken van deze trainingen, maar speciaal de mensen die écht zwaar zijn. Daarvoor worden ook de fysiotherapeut en psycholoog ingezet, die aan de studio verbonden zijn. “Zo proberen we te voorkomen dat mensen gaan emotie-eten,” zegt de Michelle, “juist de combinatie van deze methoden werkt zo goed!” Het nieuwe team heeft al een jaar in Staphorst gewerkt met het concept van de FitFabrique.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor een gratis proefweek.
De FitFabrique, Evenboersweg 3c in Nieuwleusen, tel. 0529 466766, e-mail: nieuwleusen@fitfabrique.nl

De open dag van de FitFabrique in Nieuwleusen. Foto: Corina Vrieling.

Foto's bij dit bericht: