Toneelvereniging Vilsteren bestaat 80 jaar

VILSTEREN – Toneelvereniging Vilsteren speelt in het jubileumjaar een nieuwe klucht. De titel is ‘Tante Bella’s Beautysalon’ en het stuk is geschreven door Henk Roede. Al 80 jaar brengt de vereniging spraakmakende kluchten en blijspelen op de planken.

Tante Bella’s Beautysalon
Tante Bella, de tante van Berend en Albert is overleden. Berend en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want de band met haar was niet heel sterk. Eigenlijk zijn ze stiekem wel een beetje blij, want ze hebben nu immers een erfenis: een ietwat verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor een goed bedrag te verkopen is. Maar is dat wel zo’n goed plan? Tot de verkoop moet de beautysalon immers wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En heel gemakkelijk klantenbestand had Bella niet. En trouwens: zijn de beide heren wel de enige erfgenamen?

Voorstellingen
De voorstellingen worden gehouden op vrijdag 23 februari, zondag 25 februari en zaterdag 3 maart. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur in het Parochiehuis te Vilsteren.
Tussendoor is er een verloting met leuke prijzen, die deels beschikbaar zijn gesteld door bedrijven uit Vilsteren en omstreken.

Foto: de toneelspelers van de jubilerende toneelvereniging uit Vilsteren.

 

Foto's bij dit bericht: