Tempelman-toernooi bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen organiseert het traditionele Tempelman-toernooi op dinsdag 21 en zaterdag 25 augustus voor eerste elftallen. Zo kunnen ze zich voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Deelnemende verenigingen zijn A.S.C.’62 uit Dalfsen, O.Z.C. uit Ommen, Olympia ’28 uit Hasselt en S.V. Nieuwleusen. De eerste wedstrijd vindt dinsdag de 21e plaats om 19.00 uur, dan ontmoeten S.V. Nieuwleusen en O.Z.C. Ommen elkaar, en Olympia’28 en A.S.C. ’62. Zaterdag 25 augustus worden de laatste twee wedstrijden gespeeld, beide vanaf 14.30 uur. S.V. Nieuwleusen speelt dan tegen Olympia ’28, terwijl A.S.C.’ 62 in het strijdperk treedt tegen O.Z.C.

Daarna wordt de balans opgemaakt aan de hand van de puntenverdeling. Er worden drie punten toegekend voor een gewonnen wedstrijd en een punt voor een gelijkspel. Om het aanvallende spel te bevorderen, wordt er bovendien een punt toegekend voor elk doelpunt, met een maximum van twee punten per wedstrijd. Het toernooi wordt zoals gebruikelijk gesponsord door de naamgever, Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Archieffoto van het Tempelman-toernooi.

 

 

 

Foto's bij dit bericht: