SV Dalfsen wint verrassend van SV Grol

DALFSEN - Sv Dalfsen boekte zondagmiddag de eerste zege van dit seizoen: het team versloeg Grol uit Groenlo met 2-4.

Hier leek het in het begin van de wedstrijd zeker niet op. Grol creëerde kans op kans en het was een klein wonder dat het na een half uur spelen slechts 1-0 was voor de ploeg uit Groenlo. Dit was mede te danken aan een uitstekend keepende Iwan Haarman die de afwezige Mark Knol verving.

Hierna nam Dalfsen meer initiatief en binnen 10 minuten was het weer gelijk, door doelpuntenmaker Stefan Jol. Toch kwam Grol voor rust weer op voorsprong en moest Dalfsen na de rust in de achtervolging.

Na rust

Dit lukte bijzonder goed, want Joren Rietman scoorde direct na rust de gelijkmaker. En het werd nog beter voor Dalfsen toen Yoren Dam de 2-3 aantekende na een mooie 1-2 met Sam van den Anker. Even later weer een geweldige kans voor Dalfsen, waarbij de keeper van Grol aan de noodrem moest trekken en Ole Woltmeijer onderuit haalde. Joren Rietman verzilverde de toegewezen strafschop en bracht de stand op 2-4. Dalfsen speelde de wedstrijd rustig uit en de eerste overwinning in de eerste klasse H was een feit.