Sursum Corda huldigt zeven jubilarissen

NIEUWLEUSEN – De christelijke gemengde zangvereniging Sursum Corda huldigde afgelopen dinsdagavond niet minder dan zeven leden die langdurig aan de vereniging verbonden zijn.

 

Twee dames, te weten Anna Scholten en Rita Hekman, zingen maar liefst al 55 jaar hun partijtje mee bij de gemengde zangvereniging. Anna zingt bij de alten en Rita bij de sopranen. Daarnaast hebben zij zich binnen de vereniging verdienstelijk gemaakt met hun inzet voor de jaarlijkse appelactie en koffie schenken. Anna Scholten maakte bovendien van 1966 tot 1970 deel uit van het bestuur.

Annie Boerman werd gehuldigd omdat ze vijftig jaar bij Sursum Corda betrokken is. Zij zong al die jaren de sopraanpartijen. Daarnaast was ook zij actief bij de appelactie van de vereniging. Ook Annie Boesenkool werd in de bloemetjes gezet vanwege haar vijftigjarig jubileum.

Bertus en Jannie Kerkdijk werden door voorzitter mevrouw Gé Lier in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarig jubileum. Zij werden destijds ook gezamenlijk en tegelijkertijd lid van ‘de zang’. Bertus zong altijd de baspartij en Annie nam steevast de altpartij voor haar rekening. Ook zij zijn op veel andere fronten actief als vrijwilliger. Bij de appelactie, bij het collecteren en bij het bouwen van het podium. Ook Hendrik Jan Lefers is 25 jaar lid van Sursum Corda. Ook hij zong altijd de baspartij, en ook hij is al lange tijd actief bij het bouwen van het podium en met zijn inzet voor de appelactie.

 

 

Foto's bij dit bericht: