Rabobank deelt 150.000 euro uit aan clubs

DALFSEN – Rabobank Vaart en Vechtstreek deelde vrijdagavond de cheques uit van de Campagne #Clubhart 2018. Er lagen 387 cheques klaar voor de verenigingen in de drie kantoren van Dalfsen, Ommen en Hardenberg.

‘We hebben dit jaar de opzet van de finaleavond veranderd. Geen grote feestavond op één locatie, maar een inloopavond op onze drie kantoren. Kleinschaliger en dichterbij. Ons kent ons. Gezellig kennismaken met elkaar en de Rabo gezichten uit de kernen die de cheques uitreiken. We zien alleen maar blije mensen, daar houden we van’, aldus adviseur marketing & communicatie Lianne Vlieger.

De meeste stemmen gingen naar korenmolen De Zwaluw in Hasselt en dat leverde een bedrag op van 1.791.04 euro. Voetbalvereniging SV Nieuwleusen behaalde de tweede plaats en ontving 1.385,47 euro. Museum Palthehof uit Nieuwleusen werd derde plaats en ontving 1.377,30 euro.

Zaterdag werden de bonusprijswinnaars nog verrast met een bezoek van Rabobank met de retro Volkswagenbus. In Nieuwleusen kreeg Scouting Gold’n Zende Nieuwleusen een extra bijdrage van 2.000 euro voor de meest jeugdige campagne.

Er deden in totaal 387 verenigingen en stichtingen mee. Bijna tienduizend leden van de bank stemden op de initiatieven en volgens die stemmen werd er 150.000 euro verdeeld in het werkgebied. ‘Verenigingen zijn het kloppend hart in de samenleving. Op deze manier versterken we hun doelen en helpen we mooie clubdromen realiseren,’ aldus Vlieger.

 

Foto's bij dit bericht: