Opbouw De Beurs in volle gang in De Schakel in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Het programma ligt klaar en inmiddels zijn de standhouders al druk bezig met het opbouwen in sporthal De Schakel in Nieuwleusen. De Beurs – georganiseerd door ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen – is geopend van woensdag 28 februari tot en met vrijdag 2 maart.

Woensdag opent burgemeester Han Noten De Beurs om 14.00 uur en daarna kunnen alle belangstellenden ronddwalen tussen de bijna 70 stands.
“De bezoekers zullen hun ogen uitkijken,” zegt mede-organisator Carola Mulders, “de ondernemers bouwen met veel enthousiasme prachtige, verzorgde stands op. En het aanbod is weer heel erg gevarieerd, net zoals het winkelaanbod in Nieuwleusen.” De mooiste stand wint een prijs en de bezoekers die meedoen aan de wedstrijd bepalen samen welke dat is.

“Naast de mooie stands van de ondernemers is er natuurlijk ook entertainment,” zegt Anke Rumpf, mede-organisator. “Artiesten als Joop Magic, Zanger Hans, de band KB&F uit Friesland en Tiroler koppel Jan en Monique, zorgen voor een gezellige sfeer. En er zijn leuke workshops en prijsvragen.”

Afgelopen week is de speciale Beurskrant uitgekomen als bijlage van de papieren uitgave van deze krant. Wie deze niet heeft ontvangen, kan een exemplaar ophalen bij Administratiekantoor Mulders in Nieuwleusen. Houd de website en Facebook van De Beurs in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

De werkgroep die de Beurs voorbereidt. Foto: Marcel van Saltbommel.

 

Foto's bij dit bericht: