Nieuwe bloemenwinkel in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Oud-Nieuwleusense Berdien Dunnewind begint in Nieuwleusen met haar nieuwe winkel Berdien Bloemen en Wonen. “De kans kwam voorbij,” zegt ze “en ik pak deze nieuwe uitdaging met beide handen aan.”

Op woensdag 1 augustus krijgt Berdien de sleutel van het pand aan de Grote Markt 44a en begint ze met inrichten. Naast bloemen verkoopt Berdien ook een assortiment aan potterie, glaswerk, lampen, kussens en accessoires. Mooie woondecoraties in landelijke en industriële stijl heeft ze ingekocht. De trend is nu sober en stoer, weet Berdien. Zij werkt al veertien jaar in de bloemen – waarvan een lange periode in Nieuwleusen – en houdt van het wat originelere werk in een leuke, losse stijl. Gelegenheidswerk, zoals rouwwerk is haar passie omdat ze daar veel gevoel in kan leggen. “Maar ook voor een ‘gewoon’ bloemetje kan iedereen bij me terecht hoor,” zegt de nieuwe ondernemer, “en ik zorg voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Mooie producten voor een eerlijke prijs.” Bedrijven kunnen ook zakelijke abonnementen afsluiten en de bloemen kunnen uiteraard worden bezorgd.

Op donderdag 30 augustus gaat de winkel open en vanaf dat moment kan iedereen er terecht, iedere week van dinsdag tot en met zaterdag. “Ik vind het leuk om weer in Nieuwleusen aan de slag te gaan en heb er veel zin in om er een prachtige winkel van te maken,” besluit Berdien.
Berdien Bloemen & Wonen, Grote Markt 44a in Nieuwleusen, tel. 0529-466921.

Foto: Berdien Dunnewind bij het pand aan de Grote Markt.

Foto's bij dit bericht: