MGVGN Nieuwleusen organiseert filmavond

NIEUWLEUSEN – De stichting Motorrijders Gaan Voor Gehandicapten Nieuwleusen (MGVGN) organiseerde vrijdag een filmavond. Alle deelnemers en betrokkenen van de gehandicaptenrit in augustus konden zo nog eens even terug kijken.

Schietsportvereniging Nieuwleusen stelde hun Schuttershuis geheel belangeloos ter beschikking. De schietbanen werden in rap tempo omgetoverd tot een heuse filmzaal en zo konden een kleine 60 personen na een klein technisch oponthoud genieten van een prachtige film over zichzelf. Bij het terug zien van de belevenissen tijdens de rit op het grote scherm, kwamen de enthousiaste reacties spontaan weer boven. De foto- en filmploeg en Carlo Borger die de montage ook dit jaar weer voor zijn rekening nam, hebben weer prachtig werk afgeleverd en dit werd erg gewaardeerd door de aanwezige gasten.

Voorzitter Martin Luinstra was helaas verhinderd, maar Carlo Borger nam zijn taak over en sprak de aanwezigen toe. Hij leidde na de film ook de grote bingo met vele mooie prijzen o.a. beschikbaar gesteld door mensen die de MGVGN een warm hart toedragen.

Na afloop van de bingo konden de liefhebbers eventueel onder begeleiding nog een kaart schieten op de inmiddels weer opgebouwde schietbaan. Tegen elven was de rust weer gekeerd na de geslaagde avond.

De deelnemers konden door de film nagenieten van hun gehandicaptenrit. Archieffoto: Marcel van Saltbommel.

Foto's bij dit bericht: