Landbouwminister Carola Schouten komt in Dalfsen

OUDLEUSEN – De afdelingen Ommen en Dalfsen van de ChristenUnie organiseren een informele ontmoeting met de Minister van Landbouw, Carola Schouten. Zij komt op zaterdag 10 maart van 14.45 tot 16.15 uur naar De Wiekelaar in Oudleusen.

Tussenstop
Minister Schouten maakt een tussenstop, want ze is dan op weg naar Hardenberg, waar ze voor de ChristenUnie de NoaberschapsAward zal uitreiken. De beide ChristenUnie afdelingen hebben de kans aangegrepen om voor boeren in het Vechtdal een kennismaking met de nieuwe Minister van Landbouw te organiseren.

Vragen stellen
In een ‘collegetour-achtige setting’ kan het gesprek met minister Carola Schouten worden gevoerd. De minister zal iets over haar persoonlijke betrokkenheid van bij de sector vertellen en kan ingaan op de eerste maanden van haar ministerschap. De aanwezige agrariërs kunnen hun vragen aan de minister stellen. De bijeenkomst start met een inloop vanaf 14.45 uur. Vanaf 15.15 uur start de ontmoeting met de minister, die rond 16.15 uur weer moet vertrekken. Voor de aanwezigen is er dan nog even tijd om na te praten. In principe is er een vrije inloop, maar de organisatoren willen graag weten op hoeveel mensen ze ongeveer kunnen rekenen. Aanmelden kan via het mailadres: landbouw@ommen.christenunie.nl

Foto: minister en vice-premier Carola Schouten.

Foto's bij dit bericht: