Jos Ramaker opnieuw lijsttrekker Gemeentebelangen

DALFSEN – De huidige fractievoorzitter van Gemeentebelangen in Dalfsen, Jos Ramaker, staat opnieuw als eerste op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

“Het bestuur heeft een dijk van een team gepresenteerd dat door de leden met applaus werd ontvangen. Ik ben onder de indruk, met veel plezier ga ik deze kar trekken”, zegt Ramaker.
Op nummer 2 staat nieuwbakken wethouder André Schuurman uit Nieuwleusen, gevolgd door ervaren Dalfser raadslid Inge Haarman op 3. Op nummer 4 staat financiële man Herman Kleine Koerkamp uit Lemelerveld en op 5 Ingrid Kappert uit Oudleusen, met veel aandacht voor het sociaal domein. Huidig wethouder van financiën Ruud van Leeuwen staat op nummer 6.

Drie Wimmen
Op nummer 7, 8 en 9 staan drie nieuwkomers, die alle drie Wim heten. Wim Pessink uit Nieuwleusen, manager bij het distributiecentrum van Jumbo en betrokken bij het verenigingsleven in Nieuwleusen. Wim Dankelman uit Dalfsen, directeur bedrijfsvoering bij de Van den Berg Groep, o.a. bekend van de diaconie van de Protestantse gemeente en voorzitter van de werkgroep die de Damitobeurs organiseert. Nummer 9 is Wim van Lenthe in Hoonhorst, bekend van de Oranjevereniging, VV Hoonhorst, de Hoonhorster bazaar en Philadelphia in Nieuwleusen. In het dagelijks leven is hij verkoopadviseur/vertegenwoordiger bij Plieger b.v. Op de nummers 10 en 11 staan de huidige raadsleden Gerard Jutten uit Dalfsen en Hans Ellenbroek uit Lemelerveld, respectievelijk ruimtelijke ordening en sociaal domein.

Foto: de leden van Gemeentebelangen, die op de lijst staat voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Foto's bij dit bericht: