Heropening La Vida Nieuwleusen met rallyauto en champagne

NIEUWLEUSEN – Tijdens de openingstoespraak van eigenaresse Klaasje Schiphorst van heren en damesmodewinkel La Vida in Nieuwleusen, kwam er een heuse rallyauto van het team van Kobus Tuning de hoek om scheuren.

Vanavond (woensdag) werd het nieuwste deel van de winkel geopend, waarbij de (mannelijke) bezoekers samen feestelijk de champagne lieten knallen.

De kledingzaak van La Vida heeft naast een uitgebreide damesshop, nu ook een uitgebreide herenafdeling. Het nieuwe mannen-logo van La Vida, ontworpen door Alvasi, werd onthuld boven de nieuwe ingang van La Vida. Desgevraagd meldt Klaasje dat dit waarschijnlijk de laatste stap om de winkel uit te breiden. ”Het is nu wel een keer goed,” zegt Klaasje. De hele winkel is gerestyled in de kleuren van het schilderij ‘Het Meisje van Vermeer’.

De Skoda Fabia R5 doet komend weekend mee aan de Hellendoornrally. “Wij sponsoren deze kar,” zei Klaasje, al was het even zoeken naar het logo, want meer sponsors willen gezien worden op deze rallyauto. De Hellendoorn Rally gaat vrijdag 14 september van start om 19.00 uur bij Kartplaza in Nijverdal. Daarna worden er vijf klassementsproeven gereden. Zaterdag is de herstart om 9.00 uur en na het rijden van nog eens tien klassementsproeven valt bij Kartplaza rond de klok van 19.00 uur de finishvlag.
Heren en damesmode La Vida,  Burgemeester Backxlaan 11- 15 in Nieuwleusen, tel. 0529 482 719.

Foto: de opening met de rallyauto bij La Vida in Nieuwleusen.

 

 

Foto's bij dit bericht: