Heidepark en Heilig Hart van schoolvoetbal Dalfsen door naar regiofinales

DALFSEN –  Voor de 25e keer werden vrijdagavond de finalewedstrijden van het gemeentelijke schoolvoetbal toernooi gespeeld bij SVD op sportpark Gerner.

Zes wedstrijden moesten worden afgewerkt in de verschillende poules. De uitslagen: Meiden C: Sjaloom Ankum – De Regenboog, 2-0. Meiden B: De Spiegel 2 – De Polhaar 2, 2-0 na verlenging. Meiden A: Heidepark school – De Spiegel, 1-0. Jongens C: Sjaloom Ankum – Heideparkschool 2, 1-0. Jongens B: De Spiegel 2 – Cazemierschool 1, 3-3 na verlenging. De Spiegel winnaar na strafschoppen.

Jongens A: Heilig Hartschool – De Polhaar, 1-0. De kinderen namen vrolijk de bekers in ontvangst van PEC Speler, Stef Nijland, die de prijsuitreiking voor zijn rekening nam, nadat hij al verschillende malen een handtekening had gegeven en op de foto was geweest. De meiden van De Heideparkschool en de jongens van De Heilig Hart school (A-poule) mogen nu verder strijden in de regiofinales van de KNVB. Deze wordt op 9 mei gehouden op het sportpark van de VV uit Bruchterveld.

Foto: de meiden van Sjaloom wonnen in de C-klasse, net als de jongens van Sjaloom.

Foto's bij dit bericht: