FET: Westermolen fiets- en eettocht

DALFSEN – De Westermolen in Dalfsen bestaat 200 jaar en daarom worden in dit jubileumjaar diverse activiteiten georganiseerd. Eén daarvan is een fietstocht op zaterdag 18 augustus, die men kan afsluiten met een gezellig etentje in één van de Dalfser restaurants. Vandaar de naam FET, een fiets- en eettocht.

Voor deze tocht zijn twee mooie routes uitgezet van ongeveer 20 en 35 km, zoveel mogelijk langs plekjes waar men niet dagelijks komt. Bezienswaardigheden worden in de routebeschrijving nader toegelicht. Het start- en eindpunt is bij De Westermolen, op de hoek Beatrixstraat/Molenstraat.

De 35 km. route start vanaf 14.00 uur en de 20 km. route vanaf 15.00 uur. Onderweg ontvangen de deelnemers enkele versnaperingen Tussen 17.00 en 18.00 uur is iedereen weer terug bij de Westermolen. Daar ontvangen de deelnemers – die zich daarvoor hebben opgegeven – een doorverwijzing naar een plaatselijk horecabedrijf voor een prima diner.
Deelname aan deze Westermolen fiets- en eettocht kost 32 euro per persoon, te voldoen bij ontvangst van de routebeschrijving. Wie alleen mee doet aan de fietstocht, betaalt 2,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis deelnemen aan de fietstocht.

Voorinschrijven (i.v.m. etentje) kan tot woensdag 15 augustus bij Jo Bruggeman, tel. 0529 431825 of e-mail grajodalfsen@gmail.com met vermelding van naam en telefoonnummer.

Archieffoto van De Westermolen.

 

Foto's bij dit bericht: